Hem » Flyg till Aten

Flyg Aten

Att ta sig fram och tillbaka till Aten är inget problem oavsett vilken period det är på året. Flera olika bolag som, SAS, KLM, Hungarian Airlines, Swiss, Lufthansa m.fl, flyger året runt från Stockholm, Göteborg och Malmö. Du kan mer eller mindre vraka mellan avgångarna till Greklandsdestinationen.

Det är inte heller speciellt dyrt att resa till Aten från Sverige reguljärt. Under högsäsongen, som sträcker sig över hela sommaren, kan du även få tag i riktigt billiga sista minuten-resor och enstaka flygstolar om du har lite is i magen. Det är också billigare att boka tur och retur än att boka enkelresor.

Vill du boka både flyg och hotell blir det oftast billigast om du bokar igenom ett charterbolag som har hotell knutna till sig eller äger hela hotellkomplex. Genom att resa med charterbolag får du oftast också bolagets egna specialförsäkringar, som exempelvis solgarantiförsäkring d.v.s. om du inte får sol under merparten av din vistelse så kan du få pengarna tillbaka eller en ny resa gratis.

För att få tag i det billigaste flygalternativet för dig på enklaste sätt finns det flera internethemsidor som ständigt uppdateras med alla flygbolagspriser så du slipper gå in på alla de respektive flygbolagens hemsidor för att se vad det kostar just den perioden du skall åka.

-> Billiga Flygbiljetter - Billiga Flygbiljetter har också en tjänst för sista minuten resor.
-> Reser.se